Modellen

Geschikt zijn hangt niet alleen af van de juiste lengte, maten en je persoonlijkheid. Het hangt ook af van onze opdrachtgevers. Omdat ASM Models verschillende soorten opdrachtgevers benadert met hun eigen specifieke wensen, vind ook jij zonder twijfel je plek bij ASM Models.

Heb je altijd al modellenwerk willen doen, maar heb je de stap nog niet durven zetten? Of heb je twijfels omdat je denkt dat je bijvoorbeeld niet de juiste lengte en maten hebt? Laat je hierdoor niet weerhouden en meld je aan bij ASM Models. Je kunt bij ASM Models aan de slag als "Special model" of als "Fashion model".

Special model:
Om mooie foto's te maken, hoef je niet persé aan bepaalde maten en lengtes te voldoen. Het meest belangrijke is dat je het leuk vindt en vooral enthousiast bent. Daarnaast hebben niet al onze opdrachtgevers dezelfde standaardeisen. ASM Models zal in elk geval haar best doen om een passende opdracht voor je te vinden. Denk bijvoorbeeld aan opdrachten waar naar een specifiek model wordt gezocht. Of bijvoorbeeld als figurant in je favoriete tv-serie.

Eisen Special model:
- geen minimale eisen wat betreft lengte of maten
- je dient er natuurlijk wel verzorgd uit te zien
- het leuk vinden om voor de camera te staan
- met mensen kunnen omgaan

Fashion modellen:
Als je in aanmerking wilt komen om als fashion en catwalkmodel aan de slag te gaan, dan zul je wel aan bepaalde eisen moeten voldoen. Je dient dan minimaal 14 jaar te zijn met een minimale lengte van 1.73cm.

Eisen Fashion model:
- lengte tussen 1.74 en 1.82 cm
- borstomvang tussen 86 en 90 cm
- taille maximaal 61 cm
- heupomvang tussen 86 en 90 cm
- daarnaast dien je er natuurlijk goed verzorgd uit te zien

Dames, heren en kinderen:
Wij hebben mogelijkheden voor dames, heren en kinderen. Neem contact op met onze boekers voor meer informatie.